کابینت آشپزخانه
انواع کابینت آشپزخانه
فهرست محتوای این صفحه
کابینت بسته به نوع مواد خام به کابینتهای فلزی، کابینت چوبی،کابینت ام دی اف، کابینت هایگلاس، کابینت پیویسی، کابینت ممبران و یا کابینت ترکیبی تقسیم میشوند که هر کدام از این متریال حسن و معایب خود را دارد.
کابینتهای آشپزخانه
ام دی اف از متریالهایی با قیمت مناسب میباشند و کابینتهای آشپزخانه هایگلاس برای کابینتهای مدرن استفاده میشود.
کابینت ممبران بیشتر برای کابینتهای کلاسیک با هزینه کمتر از چوب قابل اجرا میباشد که قابلیتهای ابزار خوردن، سرستون و طرحهای کلاسیک را دارا میباشد.
از کابینتهای آشپزخانه پیویسی در محیطهای مرطوب استفاده میشود که طی مرور زمان کیفیت صفحه از بین نرود.
طراحی انواع کابینت آشپزخانه
طراحی کابینت آشپزخانه به دو صورت است:
کابینت به سبک طراحی کلاسیک
کابینت به سبک طراحی مدرن
کابینت با طراحی کلاسیک
کابینت آشپزخانه
طراحی کابینت آشپزخانه به سبک کلاسیک طرحی شیک است و برای آشپزخانههایی که دارای فضای بزرگی هستند بسیار کاربردی است.طراحی کابینتهای آشپزخانه به سبک کلاسیک عمدتاً به صورت چوب و ممبران است.دکور بندی کابینت های آشپزخانه به سبک کلاسیک ابزارهای خاص سبک خود را دارد که نمایی خیره کننده دارد.
طراحی کابینت به سبک کلاسیک دارای تاج و پاخور چوبی می باشد که با طرح هایی مجلل و به صورت قرینه طراحی میشود.دستگیره آنها ار جنس روکش طلا و یا برنز تزئین شده است.
در طراحی کابینت ها به سبک کلاسیک، نکته ی جالب این است که شما میتوانید لوازم آشپزخانه خود مانند یخچال،گاز و… به طور نامحسوس در کابینت کلاسیک آشپزخانه خود پنهان بمانند.
طراحی کابینت آشپزخانه به سبک مدرن
در طراحی آشپزخانه به سبک مدرن عمدتا از ام دی اف، هایگلاس، پی وی سیو ممبران استفاده مبشود.
اگر فضای آشپزخانه شما کوچک است نگران نباشید زیرا با پیروی از اصول طراحی می توان یک فضای کوچک را بزرگ و دلباز نشان داد .چیدمان وسایل آشپزخانه از جمله کابینت ها به آزاد کردن فضا کمک بسیار زیادی خواهد کرد.با طراحی کابینت های اشپزخانه به صورت مدرن می توانید یک فضای کوچیک را به فضایی بزرگ تبدیل کرد قرار دادن کاشی های آشپزخانه به شکل مورب یا اریب، عوض کردن کابینت های کهنه همگی تاثیر زیادی بروی روند طراحی آشپزخانه کوچک خواهد گذاشت.